Rahatonkin voi antaa takaisin

Takaisin antaminen ja hyväntekeväisyys ei aina tarkoita rahasta luopumista, sillä on olemassa satoja eri tapoja, joilla voidaan osallistua hyvän asian edistämiseen, ilman että mennään konkurssiin. Tästä listasta löytyy muutamia tapoja, joilla jokainen voi tehdä maailmasta paremman paikan.

Lähetä ekortti ja auta
Netissä on useita sivustoja, joissa voidaan lähettää ilmaiseksi sähköinen postikortti ja tämä kerää lähettäjälle pisteitä. Nämä pisteet voidaan hyödyntää, lahjoittamalla ne jonkin hyväntekeväisyyden pariin. Pisteitä voi myös saada erilaisista kyselyistä tai osallistumalla keskusteluihin.

Klikkaa mainoksia
Netti on pullollaan myös paikkoja, joissa mainosten katsominen automaattisesti lahjoittaa rahaa tiettyyn hyväntekeväisyyteen. Tällä tavalla voidaan auttaa kaltoinkohdeltuja eläimiä, sekä lapsia, kodittomia, köyhiä ja sairaita ihmisiä.

Ryhdy vapaaehtoiseksi
Vapaaehtoisena oleminen on kaikille ilmaista ja tämä voidaan toteuttaa lähialueen organisaatioissa, tai vaikka netissä. Useat voittoa tavoittelemattomat yritykset tarvitsevat apua esimerkiksi viesteihin vastaamisessa, tai nettisivujen ylläpitämisessä, mikä on hyvä vaihtoehto, kun fyysinen liikkuminen ei onnistu.

Osallistu tapahtumiin
Erilaiset maratonit, kävelyt ja kokoontumiset keräävät hyväntekeväisyyteen rahaa ja netistä selviää oman alueen tapahtumat helposti. Näihin osallistuminen harvoin maksaa mitään ja samalla päästään oikeasti tekemään jotain, mistä vähäosaisemmat hyötyvät.

Tarjoa omaa osaamista
Netistä löytyy paikkoja, jossa omaa osaamista voi tarjota ilmaiseksi hyvään tarkoitukseen. Varsinkin jos piirtäminen, kotisivujen suunnittelu, tai jokin muu taito on tarjottavissa, tulee se käyttöön.

feather-magazine